Oponki z serem

Skladniki

• pół kg maki, pół kg mielonego sera bialego, jedno cale jajko,
• dwa zóltka, jedna duża łyżka masla, jedna łyżeczka proszku do pieczenia,
• jedna łyzeczka sody, trzy duze łyzki cukru, trzy duze łyzki śmietany,
• odrobina wódki

Sposób przygotowania:
Z wszystkich skladników zagniesc ciasto.
Ciasto musi mieć grubość 1 cm,  szklanką wyciąć krażki a w ich srodku kieliszkiem małą dziurke. Smażyc na  rozgrzanym oleju az sie zarumienia z obu stron.

About these ads
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s